Εκκλησιαστικά είδη

Εκκλησιαστικά είδη για το σπίτι και το χώρο σας.

Στην ιστοσελίδα μας, μπορείτε να ανακαλύψετε μια μεγάλη ποικιλία με είδη εκκλησίας. Η θρησκεία, η παράδοση αλλά και η τήρηση των εθίμων αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά αυτών που θέλουν να διατηρήσουν μια στενή επαφή με την Ορθόδοξη εκκλησία. Τα εκκλησιαστικά είδη κρατούν ζωντανό το χαρακτήρα της παράδοσης μας. Η αγάπη και ο σεβασμός για τη συνεχή εξέλιξη της εκκλησιαστικής τέχνης αναδεικνύεται μέσα από την ιστοσελίδα μας. 

Εκκλησιαστικές Εικόνες

Έργα υψηλής εκκλησιαστικής τέχνης. Οι εικόνες διατηρούν τον πνευματικό πλούτο. Οι χριστιανικές αγιογραφίες φιλοτεχνούνται με τεχνική και υλικά που προσφέρουν ποιότητα και διάρκεια στο χρόνο. Οι εικόνες αποτελούν μια ζωντανή παρουσία του Θεού. Στο e-shop μας μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία τόσο από εικόνες όσο και από το υλικό που είναι κατασκευασμένες. Εικόνες που μπορείτε να τοποθετήσετε στο εικονοστάσι σας ή να αποτελέσουν ένα συμβολικό δώρο.  

Εκκλησιαστικά Είδη

Η συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων αφορά όλα τα εκκλησιαστικά προϊόντα που θα βρείτε στο κατάστημα μας. Εικόνες αγίων, τάματα, μαγνητάκια, καντήλια σπιτιού, θυμιατό, κομποσκοίνια, εικόνες Παναγίας της Τήνου και άλλων αγίων, κομποσκοίνια λαιμού, κομποσκοίνια προσευχής, μπουκάλια αγιασμού και φυλαχτά. Ακόμη, μπορείτε να ανακαλύψετε τουριστικά είδη δώρων, κούπες και μπομπονιέρες βάπτισης. 

Κομποσκοίνια

Χειροποίητα κομπολόγια με κεχριμπάρια και ημιπολύτιμες ορυκτές πέτρες. Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από χειροποίητα κομπολόγια κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά και σε χαμηλές τιμές. Κομπολόγια με ματάκια και πέτρες για καθημερινή χρήση. Κομπολόγια κατάλληλα για δώρο. Διαθέσιμα για παράδοση σε όλη την Ελλάδα.

Επιτραπέζια καντήλια σπιτιού

Μεγάλη ποικιλία σε επιτραπέζια καντήλια για το σπίτι και για τα μνήματα, σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Τα καντήλια είναι καλαίσθητα και κεραμικά. Ο σχεδιασμός τους είναι λιτός και μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σημείο στο χώρο σας. Στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, ώστε να σας συντροφεύει το Άγιο Φως.

Θυμιατό Εκκλησίας

Η βάση του θυμιατού συμβολίζει την ανθρώπινη φύση του Χριστού μέσα στα σπλάχνα της Παναγίας. Θυμιατό για το χώρο σας αλλά και για το μνήμα. Ανακαλύψτε εκκλησιαστικά θυμιατά σε μοναδικά σχέδια και από υλικά υψίστης ποιότητας. 

Μπουκαλάκια Αγιασμού 

Μπουκαλάκια αγιασμού. Ανακαλύψτε τη μοναδική συλλογή μας από οικονομικά μπουκαλάκια αγιασμού. Βρείτε χειροποίητα και γυάλινα μπουκαλάκια αγιασμού των 200 ml σε χαμηλές τιμές. Μπουκαλάκια αγιασμού με χρυσά γράμματα, απλά και πιο ιδιαίτερα μπουκαλάκια αγιασμού με μεταλλική παράσταση της Παναγίας και του Χριστού και πολλά άλλα για να διαλέξεις. Μπουκαλάκια αγιασμού κατάλληλα για δώρο με μεταφορές σε όλη την Ελλάδα από την Παναγία της Τήνου.

Τάματα 

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα ανακαλύψετε την μεγαλύτερη συλλογή σε εκκλησιαστικά τάματα. Τα τάματα αφορούν όλους τους ανθρώπους από τη μικρότερη ως και την μεγαλύτερη ηλικία. Βέβαια, το τάμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για το χώρο σας. 

Εκκλησιαστικά Φυλαχτά 

Φυλαχτά αγίων και φυλαχτά με πέτρες και κρύσταλλο σε χαμηλές τιμές. Ανακαλύψτε μια μεγάλη συλλογή από φυλαχτά με εικονάκι, φυλαχτά αγίων με εκκλησιαστικές παραστάσεις  και από ιδιαίτερα φυλαχτά με χάντρες. Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από φυλαχτά στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Κατάλληλα για δώρο και με παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα.

Εκκλησιαστικά μαγνητάκια

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να βρείτε μαγνητάκια Αγίων και της Παναγίας. Η ποικιλία σε σχέδια και σε χρώματα είναι μεγάλη. Μπορείτε να διακοσμήσετε το ψυγείο σας με τα μεταλλικά μαγνητάκια. Αποτελούν το καταλληλότερο δώρο για συγγενείς και φίλους.

Κομποσκοίνια Λαιμού

Βρείτε σε χαμηλές τιμές κομποσχοίνια λαιμού. Ροζάριο λαιμού κομποσκοίνια, 50αρια για προσευχή. Κομποσχοίνια λαιμού με σταυρό και χάντρες. Ξύλινα και διαφορετικά είδη, χρωματιστά και μονόχρωμα. Ανακαλύψτε φθηνά κομποσχοίνια λαιμού.

Εκκλησιαστικά Μπρελόκ 

Εκκλησιαστικά μπρελόκ. Για τα κλειδιά του σπιτιού και του αυτοκινήτου. Είναι χειροποίητα και στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να περιηγηθείτε σε μια μεγάλη ποικιλία.

Εκκλησιαστικά είδη. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας θα ανακαλύψετε μια μεγάλη ποικιλία από εκκλησιαστικά προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Με γνώμονα την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων, η εταιρεία τηρεί όλα τα μέτρα, ώστε οι συναλλαγές σας να είναι ασφαλείς και απόρρητες.